Акція: Trimble пропонує аграріям повний комплект точного землеробства за унікальною ціною

07 листопада 2019, 08:40 2278

Компанія Trimble запустила акцію «4 складові успіху від Tрімбл» і пропонує українським сільгоспвиробникам з 29 жовтня по 28 листопада 2019 року повний пакет точного землеробства за унікальною ціною. Поки така акційна пропозиція діє тільки для українських аграріїв, але компанія планує запустити подібну акцію і в інших країнах.

Про це AgroPortal.ua повідомив регіональний менеджер компанії Trimble Сергій Демиденко в рамках міжнародної агропромислової виставки AgroComplex.

Як повідомили в компанії, в акційну пропозицію входить чотири складових, які формують готове комплексне рішення з точного землеробства для сільгоспвиробників.

«У пакетне рішення входить продукт з автоводіння і базових функцій автопілотування, що здійснюється завдяки дисплею, який працює з усіма агрегатами, сумісними з ISOBUS, легко монтується на будь-яку модель трактора з допомогою запатентованого кріплення і завдяки Wi-Fi та BT з'єднанню завжди в онлайн, що особливо зручно при дистанційному налаштуванні через програму Teamviewer. Другий продукт — на вибір (але замовник може вибрати і обидва рішення відразу): система автоводіння або система управління внесенням Field-IQ. Обидва продукти вже практично «маст-хев» для знаючих фермерів.

Автоводіння дозволяє заощадити до 5% витрат на виключенні пересіву та пропусків. А система Field IQ відповідає за автоматичний контроль секцій і норми внесення на причіпному обладнанні. Завдяки їй фермер економить на насіннєвому матеріалі, ЗЗР та добривах.

Третій інструмент — програмне забезпечення Farmer Pro, в якому відбувається збір інформації, передача її в хмарний сервіс і автоматична синхронізація. Також є можливість видавати завдання механізаторам, водіям і агрономам.

Четверта складова — це високоточний сигнал без використання базової станції. CenterPoint RTX, що забезпечує точність до 2,5 см, — це сигнал супутникової корекції, що працює з усіма найвідомішими сузір'ями: GPS, ГЛОНАСС, Galileo, BeiDou і QZSS», — розповідає Сергій Демиденко.

За його словами, акція дає готове рішення і можливість аграрію відразу, а не частково, побачити, як система працює в комплексі, та отримати від неї повний ефект. До того ж повний комплект пропонується з хорошими фінансовими умовами.

Сільгоспвиробнику потрібно придбати обладнання — дисплей, контролер, системи автопілотування і контролю внесення. Всі компоненти підбираються залежно від техніки і причіпного знаряддя. І весь комплект у період акції пропонується із загальною знижкою в 20%», — уточнює Сергій Демиденко.

Також в рамках акційної пропозиції клієнт автоматично отримує активацію самого повного пакету програмного забезпечення на 4 місяці, високоточний сигнал (2,5 см) на 4 тижні та річну активацію сигналу з точністю до 15 см.

«Таким чином, сільгоспвиробник може попрацювати сезон, і цього часу достатньо, щоб зрозуміти, наскільки це рішення потрібне і ефективне», — пояснює Сергій Демиденко.


Людмила Лебідь, AgroPortal.ua