Озвучена платформа, яка є лідером земельних аукціонів

12 січня 2022, 11:43 1075

У 2021 році на Прозорро.Продажі відбулося майже 700 аукціонів із продажу та оренди землі. За результатами торгів бюджети різних рівнів отримали понад 180 млн грн. При цьому 65 млн грн — це орендна плата за ділянки, яку громади будуть отримувати щороку.

Найбільше потенційних покупців та орендарів земельних ділянок залучили та підготували на майданчику ТОВ «Українська універсальна біржа» — понад 200 учасників. І переважна більшість із них стали переможцями.

«Фінансова спроможність клієнтів і повноцінна підготовка до аукціонів у супроводі професійних менеджерів майданчика УУБ дозволили учасникам впевнено вибороти право на купівлю чи оренду земельних ділянок. Вони ставали переможцями у найконкурентніших торгах, коли на лот претендувало по 12 учасників. Наприклад, як це було за ділянки Верхньодніпровської міськради Дніпропетровської області», — розповідає директор ТОВ «Українська універсальна біржа» Сергій Гладкий.

Найбільше земельних ділянок в оренду на майданчику УУБ взяли на Сумщині (23 лоти), Одещині (21 лот), Вінниччині (19 лотів) тощо.

«Учасники земельних торгів обирають майданчик УУБ для участі у земельних аукціонах, оскільки тут їм працювати зручно та легко: вони мають якісну технічну підтримку та багато додаткових сервісів. Наприклад, шукати необхідні лоти на сайті зручно та швидко за численними фільтрами. А щоб не пропустити цікавий лот серед нових оголошень, працюють спеціально створені земельні боти у Вайбері та Телеграмі. Варто підписатися на один із них, обрати потрібні параметри (регіон, площу ділянки, тип власності тощо), і бот сам надсилатиме тільки необхідні аукціони відразу на мобільний», — інформує про сервіси майданчика Сергій Гладкий.