Розпочався прийом заявок на участь в UCAB FOOTBALL FEST

15 лютого 2018, 18:12 4908

UCAB FOOTBALL FEST, який  цього року поєднає благодійний футбольний та спортивно-розважальний турнір, пройде у Києві 2-3 червня.

UCAB FOOTBALL FEST — це аграрна спортивна ініціатива асоціації «Український клуб аграрного бізнесу» для членів УКАБ та всіх, кому небайдужі футбол, здоровий спосіб життя та командний дух, зазначають організатори.

«Увага всім футбольним фанам! Ви працюєте в агробізнесі, граєте в футбол і вважаєте, що ваша команда найкраща? Ви регулярно тренуєтесь та хочете позмагатись із сильними суперниками? Тоді збирайте команду та реєструйтесь на участь в UCAB FOOTBALL FEST!», — говориться у повідомленні.

Футбольний турнір буде проходити за участю 24 команд. День 1: групові ігри, день 2: ігри за перемогу. Для участі у турнірі приймаються заявки від членів УКАБ та компаній, що працюють в аграрному секторі України. Сформуйте команду з міні-футболу — 5 гравців (+ 3-5 запасних), зберіть групу підтримки та надсилайте нам запит на участь. Заявки приймаються до 30 березня 2018 року.

Також в УКАБ зазначають, що учасники турніру зможуть позмагатися з кращими командами українського агробізнесу та зможуть поспілкуватися з колегами у неформальній обстановці, поборотися за призовий фонд та у разі перемоги допомогти благодійним фондам чи дитячим закладам; проявити себе як активний гравець та отримати особисту відзнаку за досягнення у чемпіонаті; відчути неймовірну атмосферу командного духу та спортивного азарту, що панує на полі; і найголовніше —  взяти участь у масштабному сімейному спортивному святі.

Дата проведення: 2-3 червня 2018 року. Місце: стадіон НУБіП (м. Київ, вул. Героїв Оборони, 18а)

За детальною інформацією щодо участі в турнірі можна звернутися за тел.: +380 44 236 21 10, +380 63 583 16 37 або електронною поштою [email protected]. Контактна особа — Катерина Ткаченко. Деталі за посиланням