Аграріям пропонують ЗЗР на умовах вигідніших, ніж у банку

23 листопада 2022, 13:50 2445

ALFA Smart Agro та «Райффайзен Банк» оновили умови партнерського кредитування агровиробників — на період перших п’яти місяців компанія компенсує до 70% вартості коштів, отриманих на придбання ЗЗР та мікродобрив ALFA Smart Agro.

На даний пільговий період відсоткова ставка для агровиробників становитиме від 7,2% річних, говориться у повідомленні компанії.

«Умови партнерської програми є значно вигіднішими за стандартні умови банку. Також для агровиробників зберігається можливість отримати фінансування на придбання продукції ALFA Smart Agro без застави», — пояснюють у компанії.

Партнерський кредит можна оформити на таких умовах:

  • строк кредитування — до 12 місяців;
  • ставка на пільговий період для кредитів із заставою — 8%;
  • ставка на пільговий період для кредитів без застави — 7,2%;
  • після пільгового періоду: 20% річних — для кредитів із заставою; 21,35% — для кредитів без застави;
  • комісія банку за видачу коштів відсутня.

Детальну інформацію про партнерську програму ALFA Smart Agro та «Райффайзен Банк» можна отримати за тел.: 0 800 50 50 45, Інформаційний центр для бізнес-клієнтів.


Для довідки: ALFA Smart Agro  провідний український виробник засобів захисту рослин та мікродобрив. Компанія займає лідируючі позиції на ринку ЗЗР України, у т. ч. за площами застосування препаратів. У портфелі ALFA Smart Agro 83 продукти  інноваційні рішення. Велика кількість розробок ALFA Smart Agro не мають аналогів в Україні. Розробка, виробництво і контроль якості продукції ALFA Smart Agro відбуваються відповідно до світових стандартів.