Аграрії отримали можливість закупити ЗЗР у кредит під 0,01% річних

21 жовтня 2022, 12:47 3116

«Ощадбанк» та ALFA Smart Agro впроваджують нову програму кредитування агровиробників, за якою аграрії мають можливість отримати кошти для купівлі продукції ALFA Smart Agro з мінімальною відсотковою ставкою.

Як говориться у повідомленні компанії, партнерська програма вже діє.

«Ставка кредитування становить від 0,01% річних. Кожен учасник програми може залучити до 20 млн грн на купівлю засобів захисту рослин та мікродобрив. Графік погашення кредиту складається індивідуально та є адаптованим до сезонності бізнесу»,  говориться у повідомленні. 

Окрім того, клієнти ALFA Smart Agro можуть отримати фінансування за державною програмою «Доступні кредити 5-7-9%» зі ставкою від 0%. У цьому випадку сума кредиту може становити до 60 млн грн.

«Залучення дешевих кредитних коштів — головний інструмент, який допомагає українським аграріям підтримувати виробничі процеси в умовах проблемного експорту сільськогосподарської продукції. А співпраця «Ощадбанку» та ALFA Smart Agro надає господарствам можливість уже зараз подбати про засоби захисту рослин для нового сезону»,  говориться у повідомленні.

Щоб взяти участь у програмі, агровиробникам необхідно звернутися до відділення «Ощадбанку». Детальну інформацію можна дізнатися за номером телефонної лінї для бізнес-клієнтів банку: 0 800 219 800. 


Для довідки: ALFA Smart Agro — провідний український виробник засобів захисту рослин та мікродобрив. Компанія займає лідируючі позиції на ринку ЗЗР України, у т.ч. за площами застосування препаратів.

У портфелі ALFA Smart Agro 83 продукти  інноваційні рішення, які вирізняються високою ефективністю та повністю відповідають концепції розумної агрономії. Велика кількість розробок ALFA Smart Agro не мають аналогів в Україні. Розробка, виробництво і контроль якості продукції ALFA Smart Agro відбуваються відповідно до світових стандартів.