Vitagro закупила техніку Лозовських машин

21 березня 2019, 09:15 2698

«Лозівські машини» відвантажили партію ґрунтообробної техніки вітчизняному агрохолдингу Vitagro.

Як говориться у повідомленні виробника, в березні 2019 р. «Лозовські машини» поставили 5 важких зубових шлейф-борін ЛАРІ шириною захвату 21 м., раніше відвантажив короткі дискові борони ДУКАТ-12 і ДУКАТ-6 з шириною захвату 12 м і 6 м відповідно. Шестиметровий агрегат укомплектований П-образним змінним катком.

Техніка призначена для 5 різних підрозділів Vitagro, зосереджених в Хмельницькій і Рівненській областях. Знаряддя зібрані, введені в експлуатацію і вийшли в поле. В рамках контракту «Лозівські машини» також будуть здійснювати сервісне обслуговування машин.

Шлейф-борона ЛАРІ вирівнює поле і забезпечує якісну передпосівну підготовку ґрунту, як навесні, так і восени. Оригінальна конструкція робочих органів борони дозволяє працювати з перезволоженими ґрунтами.

Дискові борони-лущильники ДУКАТ мають широкий функціонал, вони застосовуються для лущення стерні, створення мульчуючого шару, основної поверхневої і передпосівної обробки ґрунту. ДУКАТ-12 — оптимальне рішення для великих агропідприємств, орієнтованих на обробку великих площ, ДУКАТ-6 ефективний для будь-яких господарств.


Для довідки: група компаній Vitagro займається рослинництвом, садівництвом, овочівництвом, тваринництвом, дистрибуцією насіння, добрив, ЗЗР, техніки і запчастин. Земельний банк групи — понад 60 тис. га.