В Україні з'явилася нова модель навантажувача Manitou

21 лютого 2019, 14:51 2448

Компанія АБА «Астра» в рамках міжнародної виставки «Зернові технології» вперше в Україні представила нову модель навантажувача Manitou серії MLT, що має назву NewAg.

Про це повідомляє кореспондент AgroPortal.ua.

Представник заводу Manitou Фредерік Бішон
Представник заводу Manitou Фредерік Бішон

Як розповів представник заводу Manitou Фредерік Бішон, насамперед ця модель навантажувача може похвалитися новим економічним двигуном Deutz, що добре зарекомендував себе в Європі.

«Двигун, встановлений на Manitou NewAg, має потужність 130 к.с., розроблений спеціально для країн СНД відповідно до якості пально-мастильних матеріалів та має рівень екологічності Tier 3. Також важливо відмітити, що завдяки шумоізоляції ця машина на 50% тихіша порівняно з попередніми моделями. І цей навантажувач надзвичайно зручний та комфортний для оператора», — зазначає Фредерік Бішон.

Продукт-менеджер компанії «Астра» Сергій Дрозд відмічає, що в Manitou NewAg відразу помітний абсолютно новий дизайн.

«Машині притаманні більш агресивні обриси, капот нової форми, новий дизайн стріли. Тепер всі навантажувачі, які виробляються на заводі Manitou, матимуть червону раму і чорну стрілу. Особливість цього навантажувача в новому панорамному склі та запатентованій решітці, які дозволяють оператору бачити вантаж за будь-якого нахилу стріли. Також концепція навантажувача спрямована на ще більший, у порівнянні з попередньою моделлю, рівень комфорту оператора. Це досягається завдяки новим запатентованим технологіям конструкції кабіни та органів управління навантажувачем», — розповідає Сергій Дрозд.

За його словами, Manitou NewAg має вантажопідйомність на 200 кг більше за своїх попередників і спроектований так, щоб максимально знизити затрати на його експлуатацію.

Джерело фото: AgroPortal.ua
Джерело фото: AgroPortal.ua

Людмила Лебідь, AgroPortal.ua