Точне землеробство від John Deere: аграріям представили покрокову програму

30 липня 2018, 12:10 2170

Офіційний дилер техніки John Deere та Vaderstad — компанія «РДО Україна» 26 липня 2018 року провела унікальний День поля — під девізом «Точний погляд на поле» на базі господарства ПСП «Новоселиця» в Попільнянському районі, Житомирської області.

Як говориться у повідомленні компанії, вперше в практиці аграрного комплексу України на Дні поля не лише було представлено досягнення виробника техніки та дилера в напрямку точного землеробства, а запропоновано послідовну покрокову програму впровадження таких технологій із прикладами реальних господарств.

Керівник департаменту продажу техніки «РДО Україна» Олександр Планета разом із колегами із компаній-партнерів детально пояснили ключові технологічні аспекти у точному землеробстві, щоразу наголошуючи на їх практичній доцільності. При цьому кожна, із понад 20 представлених на Дні поля «РДО Україна», моделей техніки позиціонувалася передусім як складова прецизійного землеробства.

«Якщо господарство не почне впроваджувати підходи диференційного живлення рослин зараз, то через 5 років не встигатиме за подорожчанням добрив та ЗЗР», — наголосив Олександр Планета.