HORSСH представив сівалку, яка усуває строкатість глибини під час посіву

31 липня 2024, 11:11 1649

Компанія HORSСH представила сівалку Serto SC на «УКАБ Агротехнолії 2024». Її головними особливостями є компактна система складання і колісний коток на всю ширину захвату в комбінації з важкими дводисковими насіннєвими сошниками.

Про це AgroPortal.ua розповів регіональний менеджер компанії HORSСH Вадим Коваль під час «УКАБ Агротехнології 2024». 

За його словами, Serto SC попадає під традиційну і мінімальну технологію посіву. Сівалка оснащена двосекційним бункером об'ємом 6000 л + бункер для мікрогрануляту. Машина має систему висіву паралелограм сошника, що називається PowerDisc, де можливо робити тиск на сошник із кабіни трактора до 150 кг і таким чином витримувати задану глибину. 

propData.content.image
Вадим Коваль, регіональний менеджер компанії HORSСH

У нас немає такої кількості опадів, щоб нівелювати строкатість у посівному ложі. А на кожен зайвий сантиметр строкатості цієї глибини потрібно мінімум 50 мм вологи на рік. Тому зараз усе зводиться до якості посіву, і система висіву PowerDisc чітко притискає зернину та досягає максимальної точності.

Він додає, що машина дуже цікава тим, що, незважаючи на робочу ширину 12 м, компактно складається в 3 м під час транспортування та має транспортні колеса. Загалом практично всі машини HORSСH адаптовані під дороги загального значення і складаються в 3 м.


Людмила Лебідь, AgroPortal.ua