Агропросперіс закупить 200 тракторів CLAAS

12 квітня 2017, 09:28 4029

Компанія CLAAS заключила велику угоду купівлі-продажу тракторів CLAAS AXION 930 та ARION 430. Покупцем виступив найбільший виробник і експортер агропродукції України — група «Агропросперіс».

Про це AgroPortal.ua повідомила прес-служба компанії.

Зокрема, у березні 2017 р. відбулося підписання угоди купівлі-продажу з «Агропросперіс» більш ніж 200 тракторів CLAAS AXION 930 та ARION 430. 

Як відмічають в CLAAS, покупець невипадково обрав саме ці моделі тракторів. «Потужне тяглове зусилля, високий рівень зручності керування і велика кількість високотехнологічних рішень, використаних у машинах з лінійки AXION 900, дозволили цьому трактору зайняти високі позиції на ринку тракторів потужністю до 400 к.с. майже одразу з моменту своєї появи у 2011 році. А перевірена технологія в сучасному дизайні трактора ARION 430 пропонує широкий спектр використання в компактному форматі», — розповіли в компанії.

Источник фото: CLAAS
Источник фото: CLAAS

Вітаючи нового власника з вдалим придбанням, керівник відділу продажів ТОВ «КЛААС УКРАЇНА» Томас Клаусснітцер виразив надію на те, що кожен механізатор групи компаній «Агропросперіс» оцінить по достоїнству всі переваги тракторів CLAAS, а керівництво буде задоволене економічністю і високою продуктивністю цієї агромашини.


Для довідки: група компаній «Агропросперіс» працює в Україні з 2006 року. Основний інвестор — NCH Capital (США). 60 виробничих компаній групи в цілому обробляють понад 400 тис. га землі в 14 областях України. Річний обсяг виробництва становить понад 1,5 млн тонн зерна, логістика яких здійснюється через 12 власних елеваторів.

CLAAS була заснована у 1913 році як сімейне підприємство і зараз є одним з провідних світових виробників сільськогосподарської техніки. Головний офіс розташований у вестфальському місті Харзевінкель. У лінійці техніки — самохідні кормозбиральні комбайни, трактори, сільськогосподарські преси, кормозаготівельна техніка та ін. У всьому світі в CLAAS працює приблизно 11 300 співробітників. Оборот за 2016 р. склав €3,6 млрд.