Vitagro запустив новий елеватор

15 вересня 2017, 11:37 4433

Групи компаній Vitagro відкрила новий елеватор у селищі Закупне Хмельницької області.

Як говориться у повідомленні групи, загальна потужність нового елеватора 82 тис. т, що значно перевищує можливості попередника з потужністю 40 тис. т зерна.

Підприємство має дві лінії: прийому і відвантажування — авто- та залізничним транспортом, загальна потужність, яких 6 тис. т зерна за добу.

Також на елеваторі є лабораторія, де оперативно проводиться комп'ютерний експрес-аналіз зерна, визначаючи десяток необхідних параметрів з похибкою, зведеною майже до нуля. Усі показники відразу фіксуються і будь-яке втручання сторонніх неможливе.

«Перш ніж втілювати задум, ми вивчали досвід понад десяти іноземних компаній і зупинилися на найкращих брендах Італії та Швейцарії, які здобули світову славу з будівництва потужних елеваторів», — розповів почесний президент групи компаній Vitagro Сергій Лабазюк.

Також уточнюється, що елеватор був зведений в рекордно короткий термін — 8 місяців.


Для довідки: група компаній Vitagro займається рослинництвом, садівництвом, овочівництвом, тваринництвом, дистрибуцією насіння, добрив, ЗЗР, техніки та запчастин. Земельний банк — 50 тис. га на території Хмельницької, Тернопільської, Рівненської областей.