На продаж виставили елеваторний комплекс у Миколаївській області

21 грудня 2020, 13:22 2594

Елеваторний комплекс для зберігання зернових культур у Миколаївській області виставлено на онлайн-аукціон OpenMarket (Державне підприємство «СЕТАМ» Міністерства юстиції України)

Лот буде реалізовано 15 лютого 2021 р. на редукціоні (процедура проведення електронних торгів з пониженням ціни) з граничною вартістю в 112,9 млн грн.

Продавець — Чеське Експортне гарантійне та страхове товариство, чиї інтереси в Україні представляє «Адвокатська компанія Гвоздій та Оберкович», йдеться у повідомленні СЕТАМ.

Об'єкт введений в експлуатацію в 2012 році та розташований на орендованій земельній ділянці площею 2,84 га за адресою: Миколаївська обл., Кривоозерський район, с.Берізки, вул. Леніна (вул. Центральна), буд.1-а. Основні характеристики: 

- обсяг зберігання: 84 700 м3 або 65 тис. т зернових.

- загальна площа комплексу: 5836,5 м2.

- иожливість прийому/відвантаження: 4 400 т /добу.

Елеваторний комплекс складається з: адміністративного корпусу;  вагової; пункту прийому; вежі попереднього очищення; робочої вежі; зерносушарки; силосів зберігання; пункту відвантаження та іншого. 

«Це вже не перший чеський аукціон на OpenMarket. До цього на продаж виставлявся і був успішно реалізований цегельний завод у Київській області від Чеського Експортного банку. Тоді ціна продажу заводу склала 170 млн грн. Елеватор можна буде купити на голландському аукціоні, який набирає популярності серед наших продавців все більше і більше, що вкотре демонструє гнучкість системи електронних торгів OpenMarket», — повідомив генеральний директор ДП «СЕТАМ» Олександр Мамро.