Гнідавський цукровий завод пройшов сезон без збитків

05 січня 2022, 11:48 543

«Гнідавський цукровий завод» міг би не розпочинати 2021/22 сезон переробки сировини, якби не було диверсифіковано виробництво.

Про це заявив директор «Гнідавського цукрового заводу» Василь Муха, говориться у повідомленні підприємства. 

«Завдяки тому, що вчасно були прийняті важливі управлінські рішення виробництво вдалося оптимізувати. Цього річ сезон вдалося пройти на такому рівні аби не отримати збитки, про великі заробітки мова не може йти», — сказав Василь Муха.

Попри все, на «Гнідавському цукровому заводі» задоволені тим, що вдалося зберегти колектив підприємства і сотні людей отримали робочі місця.

«Попри всі негарази, як економічні, адже ціна газу тільки зростає, так і політичні, «Гнідавський цукровий завод» працював і маємо надію, що працюватиме і далі», — переконаний Василь Муха.


Для довідки: «Гнідавський цукровий завод» заснований в 1958 році. Завод випускає цілу лінійку продукції: дрібнокристалічний і крупнокристалічний цукор-пісок, швидкорозчинний цукор і желюючий цукор. Також завод випускає природний коричневий цукор. «Гнідавський цукровий завод» випускає свою продукцію під торговою маркою «Солодко».