Про це AgroPortal.ua повідомила комерційний директор All in Foody Оксана Антипчук під час виставки BIOFACH-2020.
«Нам не цікаво вже експортувати сировину тому ми націлені на переробку і будівництво нових переробних потужностей як в середині групи компаній так і в колоборації з нашими партнерами. В найближчі два роки плануємо почати виробляти борошно, крупи, трав«яні чаї, олію», — зазначила Оксана Антипчук.
За її словами, 90% виробленої продукції компанія експортує в Австрію, Швейцарію, Німеччину, Нідерланди.
«Тому на виставці BIOFACH в нас два основних плани — закріпити зв'язки вже з існуючими партнерами, а також пошук нових ринків, оскільки ми ростемо і подвоїли свій земельний банк, а відповідно і виробництво продукції. Тому зараз ми плануємо виходити на ринки США і Канади. Цього року плануємо сертифікуватися за стандартами цих країн», — розповіла Оксана Антипчук.
Для довідки: Земельний банк ГК All in Foody складає 16 тис. га. Займається вирощуванням озимих та ярих зернових, олійних і нішевих культур. Має переробні потужності з виробництва яблучного концентрату, а також завод доробки насіння гарбуза.
Людмила Лебідь, AgroPortal.ua