Louis Dreyfus очікує падіння цін на зерно

16 вересня 2016, 16:32 2319

Один з найбільших в світі сировинних трейдерів Louis Dreyfus Commodities BV очікує збереження низьких цін на сільгосппродукцію в 2017 р. на тлі високих врожаїв.

Про це заявив гендиректор Louis Dreyfus Гонсало Рамірес Мартіарена в інтерв'ю агентству Bloomberg з Буенеос-Айреса, передає «Інтерфакс-Україна».

«Ціни на пшеницю, кукурудзу та соєві боби продовжать знижуватися. Урожайність кукурудзи та продуктивність праці в США настільки високі, що вони продовжують сіяти кукурудзу, незважаючи на низькі ціни», — сказав він.

Минулого місяця пшениця подешевшала до мінімуму за 10 років, а ф'ючерси на кукурудзу тримаються у найнижчих позначок з 2009 р.

Разом з тим діяльність Louis Dreyfus залишається прибутковою, додав Гонсало Рамірес Мартіарена.


Для довідки: На частку Louis Dreyfus, створеної 164 роки тому, припадає близько 10% світового обсягу торгівлі сировиною. Основні операції компанії зосереджені в Женеві, проте вона також веде діяльність ще більш ніж в 100 країнах світу. Зокрема, Louis Dreyfus володіє складськими приміщеннями в Північній і Південній Америці, Азії, на Близькому Сході та в Африці, в Європі та регіоні Чорного моря.