*Текст подається мовою оригіналу
Виготовляють вакуумовані зубчики часнику, часниковий порошок, пасту та пюре.
«Очищені зубчики підсушуються, вакуумуються та відправляються на охолодження. Це вже сировина, готова для використання в харчовій промисловості», — розповідає заступник керівника ФГ «Агро-Майстер» Василь Гудзовський.
За його словами, паста та пюре, що випускає його підприємство, якісніша за азіатську продукцію, де допускається наявність в сушеному часниковому порошку до 15% подрібненої часникової луски.
Для виробництва української продукції беруть часник з поля, очищують його від бруду й домішок, калібрують і дроблять головки. Потім очищують від лусок, миють, дезінфікують винятково озоном, іншими хімічними речовинами він не обробляють.
AgroPortal.ua за матеріалами Agrotimes.ua