Думка: Фермери купують техніку після детального вивчення та індивідуальних демонстрацій

22 червня 2019, 08:02 2117

Сьогоднішній фермер дуже професійно підходить до вибору будь-якого продукту, в тому числі й техніки, витрачаючи багато часу на детальне вивчення технічних характеристик.

Таку думку в коментарі для AgroPortal.ua висловив регіональний менеджер компанії «Хорш Україна» в Центральній Україні Вадим Коваль під час International Field Days (смт Дослідницьке, Київська область).

«Аграрії зацікавлені у подібних Днях поля (International Field Days — Ред.), нас постійно запитують, де ми будемо представлені, на яких виставках, щоб приїхати і подивитися техніку. Але в будь-якому випадку остаточне рішення щодо придбання техніки фермер приймає після індивідуальної демонстрації на його полі. Як правило, на виставках аграрії ознайомлюються з асортиментом, потім читають в інтернеті всі технічні характеристики і тільки після детального вивчення приймають рішення.
Наприклад, на International Field Days привезли обприскувач Leeb 6 LT, який має всі завдатки самохідного, але, звичайно, його вартість на порядок нижча. Саме такі агрегати шукає сьогоднішній аграрій», — зазначає Вадим Коваль.

«N.B!» Три в одному, або Як зберегти вологу і зекономити на пальному 

За його словами, 70% роботи в обприскуванні виконує саме причіпний обприскувач. Тобто аграрії більшість часу працюють з низькорослою фазою рослини, для якої призначений саме причіпний обприскувач.


Наталія Помянська, AgroPortal.ua