Для експортетів запустили інформаційну платформу для роботи в умовах карантину

01 квітня 2020, 16:50 2016

Офіс з просування експорту запустив онлайн-платформу для інформування підприємців щодо оновлень, пов'язаних з профілактичними заходами щодо протидії розповсюдженню Covid-19.

Про це повідомляють в Офісі з просування експорту.

Зокрема на платформі міститься план дій для експортера в умовах карантину, оцінка бізнес-ризиків від Covid-19, посилання на сервіси для підприємців, інформація про запобігання поширенню вірусу, інструменти державної підтримки бізнесу та освітні програми для бізнесу.

Окрім зазначених опцій підтримки, на платформі також системно висвітлюватимуться новини щодо протидії Covid-19 у всьому світі. Таким чином, кожен підприємець знайде для себе важливу інформацію: кейси, ідеї, корисні сервіси і програми підтримки від держави, а також зможе отримати фахові консультації щодо експортних послуг.

На платформі також розміщена інформація від центральних органів виконавчої влади (Міністерства закордонних справ України, Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, Міністерства інфраструктури України, Міністерства охорони здоров'я України та ін.) та публічна інформацію від організацій, які сприяють розвитку бізнесу та торгівлі в Україні.

«З урахуванням розповсюдження коронавірусу та зважаючи на чутливість всіх обставин, всі заплановані експортерами процеси та дії потребують певних змін, а бізнес-середовище має бути готовим до викликів і вносити відповідні коригування до власних стратегій та бізнес-планів. Для цього ми підготували поради експортерам, аби мінімізувати негативні наслідки, пов'язані з розповсюдженням вірусу», — відзначають в Офісі з просування експорту.

Перейти на платформу інформаційної підтримки бізнесу