Стартувала програма Precision Planting Clinic: локальна оптимізація сівалки в господарстві

01 березня 2021, 16:32 2159

Представники компанії «АМАКО Україна» спільно з фахівцями Precision Planting стартували з новим проєктом Precision Planting Clinic. Це серія освітніх локальних заходів на базі господарства для підвищення ефективності роботи сівалки аграрія.

Про це в коментарі для AgroPortal.ua розповів керівник напрямку точного землеробства компанії «АМАКО Україна» Олександр Подолян.

«Наше головне завдання — показати, де є проблема на сівалці клієнта. Розповісти про зношеність деталей та можливе неправильне регулювання, і як за допомогою Precision Planting можна вирішити проблеми, які вже виникають у аграрія на полі», — говорить він.

Подібна програма в світі практикується давно, в Україні проєкт стартував у лютому 2021 року.

«Прохід сівалки при посіві — це найголовніший агрономічний процес за весь сезон, можна сказати, що всі інвестиції закладаються саме в цей момент, — зазначає фахівець із точного землеробства. — Семінар дозволяє пояснити, на що варто звертати увагу при підготовці сівалки до сезону, щоб отримати максимальний потенціал агрегату, яким аграрій користується. Ми хочемо навчити і показати можливі проблеми, які є на техніці, що, відповідно, впливає на якість».

Фахівці компанії «АМАКО Україна» вже провели ряд семінарів в Одеській, Миколаївській та Херсонській областях. Взяти участь у Precision Planting Clinic може будь-який аграрій, зв'язавшись із представництвом компанії «АМАКО Україна» в своєму регіоні.


Наталія Помянська, AgroPortal.ua