Підсумки року: Продажі BEDNAR в Україні зросли у понад 2 рази

28 грудня 2021, 13:55 232

Оборот компанії BEDNAR FMT за підсумками 2021 р. зріс та склав більше €100 млн. Український ринок є беззаперечно одним з стратегічних для компанії.

Як говориться у повідомленні компанії, серед ринків BEDNAR в усьому світі Україна зайняла перше місце по кількості агрегатів та друге в грошовому вимірі. 

Продажі агрегатів BEDNAR в Україні в 2021 році зросли більше ніж в 2 рази, вже продано в поточному році біля 400 агрегатів. Також значно розширено і географію продажів, і асортимент агрегатів представлених на полях України. 

«Оцінюю ринок сільгосптехніки як «дуже хороший сезон»! Ринок зріс по всім напрямкам, і головне що ми маємо рекордний врожай! Тренди в запитах аграріїв, все більш універсальні та «інтелектуальні» агрегати. Аграрії все частіше хочуть придбати агрегат, який робить максимум операцій за 1 прохід, адже це економить багато ресурсів та часу. Є чіткий тренд вже не перший рік у виборі агрегатів в максимально необхідній/можливій комплектації. Якщо про конкретні агрегати, то цього року різке зростання попиту на міжрядні культиватори Row-Master з автоматичним веденням по рядкам, багато запитів на агрегати для Strip-till технологій, це штригельні борони Strigel та агрегати для смугового обробітку Strip-Master. Загалом цей рік цікавий тим, що він нетиповий, трендів дуже багато», - коментує бізнес директор BEDNAR FMT в Україні та Молдові Михайло Кришко.

Він також назвав найпопулярніші моделі: компактори Swifter, глибокорозпушувачі Terraland, дискатори SwifterDisc, зернові сівалки OMEGA та важкі дискові борони Atlas Profi».

"Цього року в Україні компанія BEDNAR розпочала активні продажі цілого ряду агрегатів: комбінованих диско-лапових агрегатів ACTROS, 12-метрових зернових сівалок EFECTA, універсальних стерньових культиваторів VERSATILL, причіпних бункерів для 2-х типів добрив COMBO-SYSTEM, міжрядних культиваторів ROW-MASTER, та ряд інших агрегатів.

Наступного року BEDNAR також планує презентувати ряд цікавих агрегатів для українського ринку. Їх презентація відбудеться під час традиційного Дня поля BEDNAR, який пройде в Чехії в травні 2022 року", - додав Михайло Кришко. 

Він також окреслив основні досягнення компанії цього року: 

- Збереження темпів зростання виробництва, не дивлячись на всі складнощі COVID-ного періоду; 

- Розширення географії продажів. Сьогодні компанія поставляє техніку вже майже в 40 країн на всіх континентах, а в Україні ми продаємо в усіх без виключення регіонах; 

- Випуск нових моделей агрегатів і спеціалізованих під український ринок опцій, які дозволяють нашим аграріям бути більш ефективними і відповідно призводять до збільшення продажів компанії;

- Агрегати BEDNAR завойовують лідируючи позиції в своїх сегментах техніки;

- Маємо також і гарну динаміку в маркетингу, все більше аграріїв дізнаються про нас, про вигоди та ефективність наших агрегатів».

Також уточнюється, що на 2022 р. у BEDNAR FMT заплановано зростання не менше ніж на 25%.