Новий причіпний культиватор AMAZONE — ідеальна суцільна робота

28 листопада 2021, 11:08 2610

Компанія AMAZONE випускає новий 6-рядний культиватор Cobra, який вирізняється універсальністю в роботі.

Про це йдеться у повідомленні компанії.

«Машина створена із шириною захоплення 6 м і 7 м. Причіпна модель Cobra 6000-2TX буде виведена на ринок до літа 2022 р., а модель 7000-2TX — до весни 2023 р. Разом з ними AMAZONE пропонує нову універсальну технологію і для поверхневої обробки стерні, і для середньоглибокої обробки, а також передпосівної підготовки грунтів», — йдеться в повідомленні компанії.

Як зазначають у AMAZONE, з кожним роком зростає резистентність бур'янів до засобів захисту рослин. Саме тому роль культиватора Cobra у питанні гігієни поля набуває все більшого значення — він дозволяє боротися з бур'янами механічним способом під час другого робочого проходу.

«Завдяки вибору різних інструментів, стійок, катків або штригелів, Cobra дозволяє створити актуальну для будь-яких умов місцевості та будь-яких технологій обробки комбінацію інструментів», — стверджують у компанії.

Переваги культиватора Cobra:

- високопродуктивний та універсальний культиватор-плоскоріз для поверхневої та середньоглибокої обробки на глибину від 4 до 13 см;

- інтенсивне змішування пожнивних залишків завдяки 6-рядній конструкції із пружинною стійкою ECO;

- точне ведення глибиною завдяки опорним колесам та котку;

- суцільний зріз при поверхневій обробці завдяки достатньому перекриттю стрілчастих лап;

- ідеальний зріз та перемішування органічної маси та проміжних культур завдяки передньому ножовому котку;

- вирівняне та дрібнокомкувате насіннєве ложе завдяки передньому вирівнювачу Crushboard та вирівнюючій секції перед катком.