New Holland поповнила лінійку агрегатами Kongskilde

10 листопада 2017, 16:45 3002

Компанія New Holland, завершивши придбання Kongskilde Agriculture на початку цього року, розпочала процес поступової інтеграції її агрегатованого обладнання до свого асортименту продукції.

Перші зразки цієї техніки буде представлено на виставці Agritechnica 2017 у місті Ганновер, Німеччина, говориться у повідомленні New Holland.

«Ми пропонуємо комплексне рішення, покликане підвищити ефективність і продуктивність роботи наших клієнтів: сільськогосподарське обладнання повинне ідеально узгоджуватись з машиною, з якою воно агрегатується — от, власне, чим ми і займаємось, поєднуючи нашу технологічну досконалість з профільними напрацюваннями компанії Kongskilde», — сказав бренд-президент компанії New Holland Agriculture Карло Ламбро.

За його словами компанія Kongskilde є визнаним лідером у напрямку своєї спеціалізації, що володіє саме тим досвідом та тими технологіями, які потребує New Holland для створення найкращої в своєму класі модельної лінійки агрегатованого обладнання.

«Ця нова глобальна платформа забезпечить можливості для розвитку обох наших брендів», — зазначив Карло Ламбро.

Як зазначається, дискова фронтальна косарка-плющилка DiscCutter F 320P та задня косарка-плющилка DiscCutter 320P з гідравлічною підвіскою та системою захисту від каменів є частиною першої експозиції, присвяченої техніці для заготівлі сіна та кормів. Вони доповнять лінійку збиральної техніки, вже представленою на ринку прес-підбирачами Big Baler та рулонними підбирачами, а також кормозбиральними комбайнами.

Крім того, компанія New Holland розширила свою діяльність на ринку ґрунтообробного обладнання і представить 6-корпусний навісний плуг PXV для важких умов роботи, що має регульовану робочу ширину, автоматичний механізм захисту від пошкоджень та гідравлічну систему регулювання робочої глибини з великим опорним колесом, а також активна ґрунтофреза RVM з боковим приводом, 4-швидкісним редуктором та С-подібними ножами.

Нова техніка у фірмових жовтих і синіх кольорах, що буде виставлена на стенді компанії New Holland разом з іншим обладнанням для заготівлі сіна та кормів і обробки ґрунту, почне надходити до клієнтів на ринки Європи, Близького Сходу та Африки й Азіатсько-Тихоокеанського регіону через дилерську мережу з весни 2018 р.

«Клієнти можуть зі спокійною душею покластись на дилерів компанії New Holland у будь-яких питаннях, що стосуються підтримки, технічного обслуговування та постачання запасних частин. Безперебійна робота мережі забезпечується досвідченими співробітниками відділів продажів та сервісного обслуговування, що спеціалізуються на ґрунтообробній техніці та на обладнанні для заготівлі сіна і кормів», — зазначили в компанії.

При цьому, бренд Kongskilde Agriculture і надалі пропонуватиме свою модельну лінійку агрегатованого обладнання через власну та свою корпоративну дилерську мережу.