New Holland завершує придбання компанії Kongskilde Agriculture

01 лютого 2017, 09:02 2204

Компанія New Holland Agriculture розпочинає розширення асортименту своєї продукції новими лінійками техніки, які вона отримала із завершенням придбання компанією CNH Industrial бізнесу з виробництва сільськогосподарського обладнання для заготівлі сіна, кормів та обробітку ґрунту компанії Kongskilde Industries, що входить до складу групи Danish Group Dansk Landbrugs Grovvareselskab (DLG A.m.b.A.).

Про це AgroPortal.ua повідомили в компанії New Holland.

Згідно повідомлення, починаючи з 1 лютого 2017 р. цей підрозділ, що включає в себе два заводи в Європі, а саме, в Польщі та Швеції, а також інші виробничі потужності в регіонах Європи, Близького Сходу та Африки (EMEA), в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні (APAC) та в регіонах Північноамериканської зони вільної торгівлі (NAFTA), стане частиною компанії CNH Industrial.

В результаті компанія New Holland Agriculture розширить свою товарну пропозицію комплексними рішеннями для обробітку ґрунту та посіву, заготівлі сіна та кормів під різними брендами, включаючи Kongskilde, Överum, Howard та JF.

Відзначається, що як бренд, так і торговельні підрозділи разом з існуючою мережею дилерів та імпортерів компанії Kongskilde продовжать свою роботу, забезпечуючи безперервне обслуговування її клієнтів. Компанія New Holland поступово включить нову сільськогосподарську техніку до складу свого портфоліо.

«Це важливий крок в рамках нашої стратегії, що забезпечить наших клієнтів по всьому світу інноваційними комплексними рішеннями для задоволення їхніх потреб, — відзначив бренд-президент компанії New Holland Agriculture Карло Ламбро (Carlo Lambro). — Ми створюємо потужну глобальну платформу, яка надасть нам можливості для подальшого розвитку брендів Kongskilde та New Holland Agriculture».


Для довідки: New Holland має довгу історію лідерства в сегменті сенозаготівельної техніки, яка бере початок у 1940 р., коли вона здійснила прорив у розвитку технологій заготівлі сіна, представивши американським фермерам перший прес-підбирач з автоматичною системою підбору скошеної маси і обв'язування тюків.

Компанія розробила повну лінійку сенозаготівельної техніки, яка включає в себе косарки, сіноворушилки, валкувачі, прес-підбирачі та обладнання для укладання тюків. Зараз New Holland — це провідний міжнародний бренд, який є лідером ринку сенозаготівельної та іншої сільськогосподарської техніки в Північній Америці.