Найпопулярніша в Україні сівалка BEDNAR отримала додаткові опції

25 листопада 2023, 16:36 2361

Універсальна сівалка для посіву зернових та бобових з одночасним внесенням добрив OMEGA OO_FL, яка вже є достатньо відомою на українському ринку, була представлена на виставці Agritechnica 2023 у Німеччині з оновленими опціями.

Про це AgroPortal.ua розповів директор компанії BEDNAR в Україні та Молдові Михайло Кришко.

«Наша сівалка OMEGA, можна сказати, є вже класикою, яку досить добре всі знають. Але BEDNAR усі свої моделі періодично оновлює, зважаючи на запити аграріїв та вимоги сучасних агротехнологій. Тож і сівалка OMEGA отримала низку інновацій та вже у 2024 році буде поставлятись в оновленій конфігурації», — зазначає Михайло Кришко.

Він додав, що в Україну ця модель переважно постачається з міжряддям 12,5 см та з функцією внесення добрив окремим сошником у міжряддя. 

Загалом OMEGA — це ефективна універсальна зернова сівалка для всієї гами зернобобових та дрібнонасіннєвих культур, яка забезпечує підготовку ґрунту з відмінним ефектом вирівнювання та ущільнення перед висівними сошниками, а також досконалий високоточний посів завдяки ефективній системі копіюючих висіваючих сошників, встановлених на паралелограмі.