Найбільший розкидач добрив AMAZONE наступного року буде доступний в Україні

04 грудня 2023, 17:10 2209

Найбільший розкидач добрив від компанії AMAZONE ZG-TX 11200 був презентований на провідній світовій виставці сільгосптехніки Agritechnica 2023 в Німеччині.

Вже наступного року дана модель буде доступна в Україні. Про це AgroPortal.ua повідомив в.о генерального директора ДП «Амазоне-Україна» Андрій Михайленко.

 «AMAZONE встановлює нові стандарти в секторі комбінованих розподільників добрив. Машина оснащена системою розподілення, що дає можливість якісно та точно вносити як гранульовані, так і сипучі добрива. Розподільник повністю переобладнується приблизно за 25 хвилин. У процесі роботи потрібно лише змінити декілька компонентів. Розумне програмне забезпечення розпізнає, що розподільник переобладнано на внесення потрібних видів добрив, що забезпечує високу оперативність роботи», — зазначив Андрій Михайленко.

За його словами, розкидач надзвичайно функціональний. Забезпечує всі функції щодо точного диференційного внесення з використанням аплікаційних карт, з додатками для конкретного місця та завдання. Внесення добрив за картами значно ефективніше, ніж звичайне розкидання. Такий спосіб дає змогу суттєво заощадити кошти аграріям. 

 «ZG-TX 11200 гарантує максимальну продуктивність завдяки великій робочій ширині розподілення до 54 м, великому об’єму бункера 11 200 л з корисним навантаження до 15 т», — запевнив Андрій Михайленко.


Людмила Лебідь, AgroPortal.ua