На AGRO Challenge представили найбільш затребувану техніку Horsch

24 травня 2024, 14:50 2152

ТОВ «РОПА Україна», яке є одним із дилерів компанії Horsch, на Дні поля AGRO Challenge на Київщині представило три моделі техніки Horsch — дві сівалки та обприскувач.

Про це AgroPortal.ua розповів менеджер з продажу техніки Horsch компанії «РОПА Україна» Олег Мережко.

«З переваг сівалки точного висіву Horsch Maestro 16 SV хочу відмітити високу продуктивність завдяки великому бункеру для насіння та добрив. Місткий центральний бункер для насіння, добрив і мікрогрануляту з центральною системою подачі матеріалу на вимогу MTS. А також система автоматичного регулювання притискного зусилля сошників залежно від щільності ґрунту — AutoForce. Тобто система дозування — компактний вакуумний дозатор — система контролю укладання насіння», — розповідає Олег Мережко.

Ще одну сівалку, яка була представлена на Дні поля, — Horsch Focus 4 TD  Олег Мережко називає універсальною, адже вона дає змогу вирішити всі питання сівби зернових культур з міжряддям 15/30 см або ж просапних культур з міжряддями 45/70 см. 

«Сівалка дає можливість отримати рівномірні сходи та оптимальний розвиток рослин навіть за несприятливих ґрунтово-кліматичних умов. Завдяки технології Strip-till (стрічковий обробіток) можливо сіяти ріпак в суху пору та отримувати гарні результати», — зазначає Олег Мережко. 

Обприскувач Horsch Leeb 6.280 VL має добре відому всім аграріям стабілізацію штанги. Гідростатичний незалежний привід руху в поєднанні з електронним контролем дає змогу працювати машині на складних рельєфах та у важких умовах. Основний бак обприскувача об’ємом 6 000 л, основний робочий насос продуктивністю 750 л/хв та окремий насос для закачування розчину продуктивністю 1 300 л/хв.

«Великий об’єм баку, потужний двигун, розумна система підвіски, гідростатичний привод, стабілізація штанги, швидкість обприскування та унікальне розміщення форсунок на відстані 25 см одна від одної дозволяє аграріям отримати потужність, економічність і якісне внесення препаратів», — зазначає Олег Мережко. 


Людмила Лебідь, AgroPortal.ua