KUHN презентував новий самохідний обприскувач

19 січня 2021, 15:15 2854

Французький виробник сільськогосподарської техніки KUHN представив самохідний обприскувач нового покоління — KUHN FIGHTER 3000.

Про це йдеться в повідомленні компанії «КУН-Україна».

«Штанга нового самохідного обприскувача становить 30 м із системою стабілізації EQUILIBRA, яка забезпечує ідеальне внесення. Об'єм резервуара з нержавіючої сталі — 3000 л. Також оснащений електронним двигуном Cummins QSB об'ємом 4,5 л і потужністю 198 к.с. та інтелектуальною гідростатичною трансмісією 4×4, яка може подолати будь-які перешкоди», — коментують у компанії.

Новий обприскувач має підвищений кліренс — 1,6 м. Крім цього, в компанії повідомляють, що наявність паливного бака на 200 л надає значної автономності роботі двигуна та водночас не збільшує вагу машини. Вага складає всього 8 630 кг, що дозволяє заходити в поле раніше.

Технічні фахівці відзначають зручність експлуатації та обслуговування обприскувачів KUHN, оскільки всі потрібні вузли знаходяться у легкому доступі.

«Обприскувач KUHN FIGHTER 3000 розроблено спеціально для середніх і великих господарств України. Для цього на заводі збільшили місткість баку з 2500 до 3000 л. KUHN FIGHTER 3000 буде доступний з системою KUHN TELEMETRY та офіційною гарантією 3 роки. Технологія KUHN TELEMETRY дозволяє в режимі реального часу контролювати всі параметри роботи агрегату з персонального комп'ютера та навіть з мобільних пристроїв», — додають у «КУН-Україна».