Господарство на Житомирщині зайшло в жнива з новими комбайнами CLAAS

16 липня 2020, 12:48 2397

Господарство «Діва-Агролан» (Житомирська обл.) на початку травня отримало та ввело в експлуатацію 3 комбайни LEXION 770, оснащені жниварками CONVIO FLEX 930.

Про це йдеться у повідомленні CLAAS.

«Всі машини було поставлено до початку збирання врожаю, і за допомоги офіційного дилера CLAAS у Житомирській області компанії «Ерідон Тех» техніку було підготовано до роботи.

Для забезпечення правильної експлуатації техніки фахівці CLAAS Україна провели теоретичний тренінг для механізаторів 12-14 травня. Польове навчання з налаштування та роботи комбайнів для операторів господарства проходило на початку жнив на збиранні гороху і ячменю», — повідомили в компанії.

Зазначається, що кожна машина в комплектації має систему телеметрії та документування врожайності, яка дозволяє чітко відслідковувати кількість зібраного врожаю на будь-якій частині поля. А нові жниварки CONVIO FLEX 930, вперше представлені в Україні минулого року, забезпечать достатнє завантаження комбайна скошеною масою, гарантуючи низький зріз за допомогою гнучкого ножового бруса.

Коментуючи придбання нової техніки, директор з виробництва «Діва-Агролан» Володимир Нагорний відмітив високу надійність і продуктивність комбайнів.