AMAZONE на УКАБ Агротехнології презентує нову причіпну посівну комбінацію

22 липня 2024, 13:22 1041

25 липня 2024 року під час масштабної події аграрних інновацій — УКАБ Агротехнології, що відбудеться на Вінниччині, команда ДП «Амазоне-України» презентуватиме нову причіпну посівну комбінацію Cirrus 9004-2C Grand. Ця модель розширює лінійку високопродуктивних сівалок AMAZONE.

Про це повідомляють у ДП «Амазоне-України».

Відзначається, що машина пропонується з робочою шириною 9 м та міжряддям 16,6 см.

«Розроблена для вирішення актуальних та майбутніх викликів у сільському господарстві, машина призначена для точної, гнучкої та ефективної роботи. Завдяки своїй простій здатності адаптуватися до різних концепцій обробітку полів Cirrus 9004-2C Grand відчиняє двері у розвиток землеробства майбутнього», — розповідають в компанії.

Стандартно Cirrus 9004-2C Grand оснащується двосекційним бункером, розділеним у співвідношенні 60:40. Оптимізований для використання бігбегів та розрахований для достатньо надмірних навантажень, загальний обсяг бункера становить 5.750 л. Бункер повністю вміщує весь вміст бігбегу: це полегшує логістику посівного матеріалу, оскільки можна гнучко розпланувати час заповнення.

Двосекційний бункер дозволяє проводити роздільне дозування різних видів посівного матеріалу та добрив. Точне розподілення забезпечується за рахунок напірної системи з високопродуктивною магістраллю подачі. При робочій швидкості 15 км/год можна дуже ефективно вносити до 400 кг/га. 

Матеріали з двох секцій бункерів проходять по одній магістралі подачі і за технологією Single-Shoot розміщуються в посівній борозні на одному рівні.

Оптимальний поперечний розподіл забезпечує нова розподільча головка. Оснащена системою відключення окремих рядів, вона сприяє високій стійкості за рахунок економії посівного матеріалу та добрив. Особливо в зонах перекриттів за рахунок локального відключення формуються дуже життєздатні сходи, оскільки на цих ділянках технологія запобігає подвійному висіву. З цією системою перекриття зводяться до менше ніж на 1% площі.

Для рівномірної схожості потрібно точне укладання на необхідну глибину. Дводисковий сошник TwinTeC plus, завдяки великому діаметру та тиску на сошник до 100 кг, навіть за високої швидкості руху гарантує плавність ходу. 

Електрогідравлічне дистанційне регулювання тиску на сошник та глибини посіву дозволяє проводити просту адаптацію до різних ґрунтових умов. Налаштування здійснюється дуже зручно для користувача з кабіни через ISOBUS-термінал. 

Успішну концепцію смугового зворотного ущільнення від AMAZONE було використано і при розробці Cirrus 04. З 2004 року реалізується принцип, відомий також як «Посів у будь-яких умовах». Шини Matrix здійснюють посмугово зворотне ущільнення тільки там, де пізніше буде розміщено також посівний матеріал. Зони, розташовані між цими ділянками, ущільнюються менш інтенсивно, що сприяє оптимальному газообміну і сприяє швидкому проникненню дощової води в ґрунт.

Комбінація великого діаметра шин та поперечної перегородки на профілі сприяє потужному власному приводу та зниженню тягової потреби машини.

Більш детально про нову причіпну посівну комбінацію Cirrus 9004-2C Grand від AMAZONE можна буде дізнатися під час польового заходу «УКАБ Агротехнології 2024».

Зареєструватися