Вінницький фермер поділиться садивним матеріалом яблуні з громадами

26 квітня 2022, 09:20 3548

Засновник ФГ Колотуцького О.Л. Олександр Колотуцький готовий поділитися наявним власним сертифікованим садивним матеріалом яблуні в межах ініціативи «Сади Перемоги» з громадами та надати безкоштовно консультаційні послуги з питань їх вирощування.

Про це повідомляє асоціація «Укрсадпром» на своїй сторінці у Facebook

«Українські фермери не тільки зараз  захищають нашу землю від московських окупантів, а й також забезпечують продовольчу безпеку держави. Вони і проводять весняну посівну кампанію, організовують догляд за існуючими садами і створюють нові багаторічні насадження», — коментують в асоціації.

Також в «Укрсадпром» розповідають про інші господарства:

  • ФГ «Перлина Надросся» з Погребищенської громади на Вінниччині висаджує новий квартал суперінтенсивних насаджень перспективних сортів яблуні, вирощених у власному сертифікованому розсаднику.
  • ТОВ «НВП «Іригаційні системи» розробило робочі проєкти зі створення та зрошення насаджень та побудувало систему краплинного зрошення з водонакопичувальним басейном.
  • ТОВ «Артес Політехніка Україна» закомплектувало та проводить монтаж сучасної системи протиградового захисту.
  • Доклав зусиль з організації практичних робіт у розсаднику перший проректор Уманського НУС Іван Мостов'як.

«Ми дуже вдячні всім членам асоціїації за взаємопідтримку, адже в єдності — наша сила і перемога!» — коментують в «Укрсадпром».