Контінентал Фармерз Груп завершила весняну посівну

26 травня 2021, 11:55 2577

Весняна посівна кампанія завершилася на полях «Контінентал Фармерз Груп». Посівні роботи проведено на площі 99,5 тис. га. 

Про це йдеться у повідомленні компанії. 

За підсумками весняної посівної кампанії в структурі ярих «Контінентал Фармерз Груп» значну частку займає соняшник — 37 тис. га. Великі площі відведені також під кукурудзу — 31,9 тис. га та сою — 27,9 тис. га. Сидеральними культурами Компанія засіяла 360 га. Традиційною для «Контінентал» картоплею засадили, як і планували, 1,9 тис. га.

За словами операційного директора «Контінентал Фармерз Груп» Віталія Ставнічука, посівну вдалося провести відповідно до агрономічних термінів.

«Ми вклалися у заплановані строки та завершили весняну посівну вдало. Основним чинником, який вплинув на неї цього року, були погодні умови: через невисокі температурні показники вночі та вдень культури зійшли дещо пізніше порівняно з іншими роками. В плані продуктивності команда «Контінентал» спрацювала злагоджено й ефективно», — зазначив він.

Також уточнюється, що в структурі посівів компанії є озимі культури: пшениця (43,4 тис. га), ячмінь (12,2 тис. га) та ріпак (33,3 тис. га). Загалом під урожай 2021 року «Контінентал» засіяв 189,1 тис. га.


Для довідки: «Контінентал Фармерз Груп» працює в п'яти областях України. Земельний банк агрохолдингу — 195 тис. га. Компанія має у своєму складі 4 сучасні великі елеваторні комплекси і 3 сушильно-зернові комплекси загальною потужністю 420 тис. т, а також 2 насіннєві заводи, які розташовані у Тернопільській та Львівській областях.