HORSCH презентувала новинки з акцентом на оптимізацію

23 липня 2019, 08:00 2345

Компанія HORSCH Maschinen GmbH під час Дня преси-2019 презентувала 12 нових сільськогосподарських машин і технологічних рішень.

Про це повідомляє кореспондент AgroPortal.ua.

Оптимізація техніки сталася відповідно до вимог ринку і тих кліматичних умов, де працює техніка.

Для одного з лідерів продажів на ринку України, посівного комплексу Focus 6 TD, стане доступною MiniDrill з об'ємом бункера 400 л, що дозволить машині одночасно дозувати відразу три компоненти.

Джерело фото: AgroPortal.ua
Джерело фото: AgroPortal.ua

«При посіві ріпаку MiniDrill можна використовувати для заправки і дозування насіння, в той час як обидва відсіки головного бункера будуть використовуватися для завантаження добрив. Така конфігурація машини підвищує продуктивність Focus на 40%», — пояснюють в компанії.

Перевагами самохідних обприскувачів Leeb PT стали гнучкість у використанні обладнання, неперевершена точність аплікації і високий рівень комфорту в управлінні машиною.

«Новий двигун 5-го класу екологічності відповідає всім сучасним регламентам і має номінальну потужність 310 к.с. Машина буде доступна з об'ємом бака 6 000 л з полімерів або 8 000 л — з нержавіючої сталі. Обидва варіанти серійно володіють автоматичною програмою безперервного послідовного очищення і промивання машини CCS Pro з комфортним і безпечним для здоров'я оператора управлінням з кабіни обприскувача», — розповідають в компанії про нові технологічні рішення в машині.

Джерело фото: AgroPortal.ua
Джерело фото: AgroPortal.ua

На ринок причіпних обприскувачів виходить Leeb 12 TD тепер з місткістю 12 000 л, який підійде для великих господарств, де потрібно покривати великі площі, а також потрібна висока норма внесення.

Більше про новинки компанії читайте незабаром на AgroPortal.ua.

«N.B!» Нові технологічні рішення від HORSCH


Наталія Помянська, AgroPortal.ua