Про це говориться у повідомленні підприємства.
Як зазначається, уже на завершальному етапі роботи із підготовки до сезону 2018-2019 років. У період міжсезоння на підприємстві провели колосальну роботу з модернізації, і крок за кроком досягають сучасного європейського рівня.
Завершується робота зі встановлення жомопресів, які зможуть робити його сухішим на 30%. На наступний рік вже не буде запасів жому, який стане проблемою для підприємства.
«Ми плануємо перейти на такий рівень роботи заводу як у Польщі, Німеччині, що практично на території заводу жому не буде», — говорить заступник голови Гнідавського цукрового заводу Олександр Нікішин.
На підприємстві запевняють, що така модернізація є частиною перспективного плану затвердженого на підприємстві з метою повного розвантаження полів фільтрації та у перспективі їх закриття.