Для українських школярів запустять «Агроклас»

28 серпня 2017, 17:00 3679

Компанія Syngenta в Україні та Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді Міністерства освіти і науки України (НЕНЦ МОН України) відкривають спільний проект «Агроклас» для учнів загальноосвітніх навчальних закладів м. Києва

Як говориться у повідомленні компанії, «Агроклас» — це спільний освітній проект компанії Syngenta та НЕНЦ МОН України, який передбачає створення модернізованого навчального простору, оснащеного необхідним технічним та лабораторним обладнанням для проведення занять агрономічного напрямку для учнів середніх та старших класів.

«Основні напрямки роботи «Агрокласу» включають підготовку учнів до практичної та експериментально-дослідницької роботи в галузі сільського господарства; ознайомлення із сучасними технологіями вирощування сільськогосподарських культур, проведення занять з екології та агроекології для учнів загальноосвітніх навчальних закладів м. Києва, практичні та лабораторні заняття для учнів аграрного відділення Всеукраїнської природничої школи НЕНЦ МОН України, а також  навчальної практики студентів аграрних та педагогічних ВУЗів України», — говориться у повідомленні компанії.

В рамках урочистого запуску програми передбачається окрема сесія питання-відповіді для медіа та спікерів, серед яких директор НЕНЦ МОН України Володимир Вербицький, завідувач відділу аграрних досліджень та рослинництва НЕНЦ Микола Пінчук, генеральний директор компанії Syngenta в Україні Гебхард Рогенхфер,  керівник відділу маркетингу компанії Syngenta в Україні Костянтин Іванюк та представники Міністерства освіти і науки України.

Дата відкриття «Агрокласу»: 4 вересня 2017 р., о 15:00. Місце: м. Київ, вул. Вишгородська, 19 (головний корпус НЕНЦ МОН України)

Для участі у заході необхідно акредитуватися до 17:00  30 серпня 2017 р, виславши підтвердження на електронну адресу  [email protected]  або за телефоном +38067-555-26-17.