Для клієнтів ALFA Smart Agro запустили нову програму кредитування

24 грудня 2020, 10:21 1853

Raiffeisen Bank Aval запроваджує програму беззаставного кредитування агровиробників на купівлю препаратів ALFA Smart Agro.

Як зазначається у повідомленні виробника, господарства можуть отримати кредит на суму від 300 тисяч гривень строком на 1 рік за спеціальними відсотковими ставками:

- 0,01% річних на перші 5 місяців;

- 15% річних на наступні 6-12 місяці.

«Програма беззаставного кредитування вже діє. Щоб взяти в ній участь, достатньо звернутися до найближчого відділення Raiffeisen Bank Aval», — уточнюють в компанії.

Окрім того, продовжує діяти програма, за якою агровиробники можуть придбати препарати ALFA Smart Agro, отримавши фінансування у Raiffeisen Bank Aval за зниженими відсотковими ставками. Умови програми:

- відсоткові ставки: 0,01% річних на перші 5 місяців і 11,5% річних на наступні 6-12 місяці;

- застава: обладнання, транспорт, нерухомість.

«В обох випадках — як при оформленні кредиту без застави, так і з заставою — комісія банку за видачу коштів становить 0%», — додали в ALFA Smart Agro

Крім того зазначається, що Raiffeisen Bank Aval став четвертим банком, який запровадив партнерські програми кредитування для клієнтів ALFA Smart Agro. Також спеціальні умови фінансування пропонують "ОТП Банк", "ПроКредит Банк" та "Альфа-Банк".


Для довідки: ALFA Smart Agro — провідний виробник засобів захисту рослин та мікродобрив, входить до топ-5 лідерів ринку України. У портфелі компанії представлено 75  продуктів — інноваційних рішень, які вирізняються високою ефективністю та повністю відповідають концепції розумної агрономії. Велика кількість препаратів, створених ALFA Smart Agro, не має аналогів в Україні. Розробка, виробництво і контроль якості продукції ALFA Smart Agro відбуваються в повній відповідності до світових стандартів.