Петрашко очолить економічне відомство. Відновлення Мінагропроду поки не буде

16 березня 2020, 22:49 4166

Міністром розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України буде призначено Ігоря Петрашко, який з 2013 р. працює в агрохолдингу Олега Бахматюка UkrLandFarming.

Про це AgroPortal.ua повідомили інформовані джерела в урядових структурах.

За інформацією співрозмовників видання, у короткостровій перспективі мова про відновлення Міністерства аграрної політики та продовольства України не йтиме.


Для довідки: Ігор Петрашко, який з квітня 2013 року працює в UkrLandFarming, свою кар'єру почав як консультант з корпоративної реструктуризації в консорціумі компаній під егідою TACIS. Потім був старшим консультантом американської компанії GlobalSpec, провідного постачальника послуг в області Інтернет-пошуку і онлайн-реклами для компаній промислового та науково-технічного сектора, де відповідав за стратегічне планування і корпоративні фінанси.

Крім того, Петрашко працював з продуктами і активами в енергетичній галузі в складі групи структурування угод компанії Enron. Раніше керував групою з надання консультаційних послуг з операцій та партнерство в Ernst & Young, має досвід інвестиційно-банківського управління в компанії «Тройка Діалог Україна» та департаменту корпоративного бізнесу в АТ «Сбербанк Росії».