Виробники лососевих видів риби можуть отримати корми від ФАО

03 березня 2024, 09:20 1551

Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО) за фінансової підтримки Європейського Союзу реалізує програму підтримки виробників лососевих видів риб через забезпечення їх кормами з метою подолання негативних наслідків війни та порушення ланцюжків постачання.

Як говориться у повідомленні Міністерства аграрної політики та продовольства України, ця ініціатива спрямована на підтримку сталого та стійкого розвитку аквакультури.

«У межах програми нагальна допомога буде надана аквафермерам у доступі до кормів, які мають різні вікові групи вирощуваних видів риб та різні етапи виробництва, за умови відсутності податкової заборгованості та подання у встановлені строки звітів про обсяги виробництва продукції аквакультури за затвердженою в установленому порядку формою №1 А-риба (річна) «Виробництво продукції аквакультури за 2022 рік», — говориться у повідомленні.

Заявки на участь у програмі приймаються через Державний аграрний реєстр (ДАР) до 17 березня 2024 року.

Відібрані заявники зможуть отримати корм у пунктах роздачі, самостійно покривши транспортні та логістичні витрати. Зверніть увагу, що подання заявки не є гарантією отримання допомоги.