Інноваційна розробка AMAZONE взяла срібну медаль AGRITECHNICA 2022

16 грудня 2021, 15:37 358

Розробка AMAZONE — система прямого внесення DirectInject — отримала срібну медаль конкурсу інновацій виставки AGRITECHNICA 2022 — «Innovation Award AGRITECHNICA».

Про це йдеться у повідомленні компанії. 

«У сфері захисту рослин вимоги до фермерів та техніки постійно зростають. Саме тому при виборі засобів захисту рослин гнучкість набуває дедалі важливішого значення. У рослинництві часто виникає потреба працювати зі специфічними продуктами та діючими речовинами лише на невеликих ділянках або окремих полях. Також фермер повинен брати до уваги приписи щодо охорони водойм при виборі ЗЗР. Всі ці вимоги щодо гнучкості часто не співпадають зі структурним розвитком рослинництва у напрямі високопродуктивних та економічних обприскувачів більшого розміру», — пояснюють у компанії. 

Для вирішення цього конфлікту AMAZONE пропонує систему DirectInject для прямого внесення засобів захисту рослин. Завдяки системі їх можна додавати під час обробки рослин відповідно до потреб. Особливістю DirectInject порівняно з традиційними системами є швидкодія процесу внесення. Система повністю включена у циркуляцію розчину та управління обприскувачем.


«З DirectInject можна індивідуально реагувати на потреби рослин на полі, а також заощаджувати засоби захисту рослин та економити на додаткових проходах обприскувача — це заощаджує час, витрати та береже навколишнє середовище», — пояснюють в AMAZONE.

Система DirectInject складається з додаткового бака об'ємом 50 л з відповідною дозувальною технікою, яка інтегрована у бокс для зберігання на правому боці UX 01 Super. Таким чином забезпечується зручний доступ до бака із землі та безпечне заповнення. Завдяки інтеграції компонентів у бокс для зберігання всі складальні вузли оптимально захищені.

«Великою перевагою техніки є те, що система DirectInject може працювати з нерозбавленими засобами захисту рослин. Механічний змішувач забезпечує гомогенний стан навіть схильних до розшаровування ЗЗР», — додали в компанії.


Для довідки: компанія AMAZONEN-WERKE H. DREYER SE & Co. KG з головним офісом в Хасберген-Гаст спеціалізується на виготовленні сільськогосподарської та комунальної техніки. Компанія провадить свою виробничу діяльність на десяти різних виробничих майданчиках у Німеччині, Франції, Росії та Угорщині з загальною кількістю співробітників близько 1 900 осіб. Продуктова лінійка включає ґрунтообробні знаряддя, сівалки, розподільники добрив і знаряддя для захисту рослин. З 2019 року компанія Schmotzer Hacktechnik входить до групи AMAZONE. На основі цих виробничих компетенцій АMAZONE сьогодні є спеціалістом із «інтелектуального рослинництва» в галузі сільського господарства.