Дискова борона GEKON-3 дебютувала на виставці АгроВесна

19 лютого 2022, 10:09 741

Компанія HF Agro презентувала новинку на міжнародній виставці агропромислових інновацій «АгроВесна. Зернові технології-2022». Дискова борона GEKON-3 успішно дебютувала перед українськими аграріями.

Про це повідомляє прес-служба компанії

«HF Agro активно рухається вперед та розширює свої горизонти – виходить на новий для себе ринок дискових борін. І вперше на виставці представлено коротку дискову борону GEKON-3», — представив новинку Президент компанії Роман Гіршфельд.

Цей швидкий і продуктивний «звір» упорається з будь-яким типом ґрунту та забезпечить якісний стерньовий обробіток. Борона оснащена рифленими дисками для інтенсивного перемішування рослинних решток. Диски встановлені на ресорній стійці, що забезпечує як найвищу якість обробки, так і надійний захист робочих органів.

В агрегаті застосовано трубчастий коток великого діаметра, яка не має центральної осі й не забивається. Додамо, що новинка не обслуговується. GEKON не має жодної точки змащування, аграрії економлять час і гроші на технічному обслуговуванні.

Ширина захвату GEKON складає 2,75 см. Агрегат інтенсивно перемішує ґрунт та рослинні залишки на глибину від 3 до 12 см та працює з максимальною швидкістю 20 км/год.

Серед традиційних лінійок HF Agro, які були представлені на виставці, – розкидачі та аплікатори для внесення рідких добрив, точні та продуктивні помічники в удобрюванні ґрунту.

Аплікатори можуть бути встановлені на будь-які сівалки, а також лапові ґрунтообробні машини. А монтаж ємності для добрива проводиться без проведення зварних робіт. Підбір бочок — на запит аграрія в діапазоні від 500 л до 3000 л.

Розкидачі добрив HF Agro — це компактні та місткі знаряддя з різним розміром бака ємністю до 10 м³ (10 тис. л), а також дальністю розкидування до 36 м. Аграрії можуть підібрати техніку під потреби будь-якого господарства. До речі, навісні розкидачі можуть бути дообладнані самонавантажувачем вантажністю 1000 кг або 1200 кг.

Як офіційний дистриб'ютор німецького виробника LEHNER HF Agro представили у своїй експозиції пневматичні сівалки для надійного посіву насіння трав, проміжних культур, сидератів, для внесення добрив та інших зернистих та гранульованих матеріалів.

Мінісівалки LEHNER відмінно поєднуються з просапними сівалками та дозволяють

проводити точне внесення мікродобрив одночасно з посівом. Також вони є ідеальним рішенням для висіву сидератів та внесення мікродобрив одночасно зі стерньовим обробітком. Обладнання чудово справляється навіть із великими обсягами посівного матеріалу (наприклад, насіння трав 40 кг/га або зернові 120 кг/га).

Компанія HF Agro впевнено з'явилася на ринку та стрімко розвивається. Її успіх ґрунтується на увазі до деталей, до кожного споживача. І пріоритетне завдання бренду – зробити функціональну та надійну техніку для агрозавдань будь-якої складності.

propData.content.image
Роман Гіршфельд, президент компанії HF Agro Роман

«Плани цього року  утвердитися на новому для нас ринку дискових борін, поступово розширюючи лінійку GEKON новими моделями. Звичайно, збільшити продажі, розвивати дилерську мережу. Також успішно розвивається наш напрямок біопрепаратів для живлення рослин, біодеструкторів. Вже сьогодні суттєво збільшуємо обсяги. Ми маємо намір виходити на зовнішній ринок і запланували активну демонстраційну програму, у рамках якої братимемо участь у галузевих вітчизняних та міжнародних виставках та презентуватимемо найкращі комплексні рішення для землеробства».