Amazone розробив рішення для рівномірної глибини укладання насіння

01 лютого 2022, 16:33 396

Джерело фото: Amazone

Amazone пропонує рішення для витримування рівномірної глибини укладання насіння на нестабільному рельєфі та мінливих ґрунтах або при нерівномірному зворотному ущільненні — систему SmartForce.

Як модифікацію системи гідравлічного регулювання тиску на сошник AMAZONE пропонує для сівалок точного висіву Precea Super систему автоматичного регулювання тиску на сошник SmartForce, говориться у повідомленні компанії.

«Особливістю цієї системи є те, що механізатор не задає тиску на сошник, а встановлює вертикальну силу контакту на терміналі», — пояснюють в AMAZONE.

На полі ця вертикальна сила контакту контролюється за допомогою датчиків. Внаслідок різних типів ґрунтів вертикальна сила може варіювати. Базуючись на показниках датчиків, на сошнику PreTeC система SmartForce встановлює необхідний тиск на сошник, тому глибина укладання насіння залишається незмінною. Тим самим під час руху тиск на сошник автоматично адаптується до різних ґрунтових умов. Це дозволяє витримувати передбачену вертикальну силу контакту та глибину укладання за будь-яких ґрунтових умов.

«Одночасне забезпечення рівномірної глибини укладання та оптимального тиску розвантажує механізатора, сприяє досягненню високої схожості та створює основу для гарної врожайності», — додають в компанії. 


Для довідки: компанія AMAZONEN-WERKE H. DREYER SE & Co. KG з головним офісом в Хасберген-Гаст спеціалізується на виготовленні сільськогосподарської та комунальної техніки. Компанія провадить свою виробничу діяльність на десяти різних виробничих майданчиках в Німеччині, Франції, Росії та Угорщині з загальною кількістю співробітників близько 1.900 чоловік. Продуктова лінійка включає ґрунтообробні знаряддя, сівалки, розподільники добрив і знаряддя для захисту рослин. З 2019 року компанія Schmotzer Hacktechnik входить в групу AMAZONE. На основі цих виробничих компетенцій АMAZONE сьогодні є спеціалістом з "інтелектуального рослинництва" в галузі сільського господарства.