Аграріям пропонують трактори за зниженою ціною

18 лютого 2019, 17:16 8786

Компанія «Цеппелін Україна» перед початком весняно-польових робіт пропонує покупцям трактор потужністю двигуна 370 к.с. за ціною 200 к.с.

Як говориться у повідомленні компанії, акційна ціна на нові трактори Massey Ferguson 8737 становить €168 тис.

«Пропозиція обмежена, в наявності на складі лише декілька тракторів. Акція діє до 30 квітня 2019 р. включно», — говориться у повідомленні.

Як зазначається, до кінця квітня аграрії мають змогу придбати надійного помічника для свого підприємства за зниженою ціною та «отримати 100 к.с. у подарунок». 

Massey Ferguson 8737 — передова модель, розрахована на широкий спектр робіт. Завдяки широкому вибору навісного обладнання даний агрегат можна використовувати для підгортання, культивації, боронування, орання та інших видів сільськогосподарських робіт. Також MF 8737 чудово справляється з прибиранням снігу та промисловими завданнями.

Трактор отримав потужний двигун об'ємом 8,4 літра, коробку передач Dyna-VT, комфортабельну кабіну з 360-градусною оглядовістю й інші переваги, яких повинно бути достатньо для виконання будь-яких завдань без відчуття дискомфорту при багатозмінному режимі роботи.

Детальніше тут