LNZ Group стала членом ЄБА

11 жовтня 2019, 13:07 1659

Група компаній LNZ Group стала членом однієї із найбільших спільнот бізнесу на українському ринку Європейської Бізнес Асоціації (ЄБА).

Про це повідомляє прес-служба групи компаній.

В компанії кажуть, що вступ до ЄБА дає можливість не лише налагоджувати партнерські відносини з урядом і провідними міжнародними та українськими компаніями, а й сприяє професійному зростанню співробітників самої компанії. Тому для LNZ Group  вступ до ЄБА є значним досягненням.

«Відтепер ми будемо ще більше розвиватися відповідно до європейських стандартів, покращувати сервіс для наших клієнтів і партнерів. Ця подія спонукатиме нашу компанію постійно рухатися вперед і невпинно розвиватися. Можливо, одного дня ми разом з вами вийдемо у західноєвропейський простір бізнесу», — зауважила директор із маркетингу LNZ Group Юлія Каменєва.


Для довідки: LNZ Group — сучасна диверсифікована компанія зі 170-річною історією. Один з лідерів насіннєвого ринку України з багаторічним досвідом роботи з провідними міжнародними компаніями-селекціонерами з виробництва насіння кукурудзи, соняшнику, сої, пшениці, гороху, ячменю.

Компанія розвиває три напрямки бізнесу: агровиробництво (Agro), насінництво (Product) і дистрибуції (Market). Обробляє 70 тис. га землі і має більше 3 тис. працівників в сезон.

До складу LNZ Group входить 33 агрофірми, а також спеціалізований завод з виробництва кукурудзи, багатофункціональний завод з виробництва насіння пшениці, ячменю, гороху, сої, соняшнику, льону, полби, два елеватори в Черкаській і Сумській областях, 5 логістичних центрів і власний митний склад.