Інвестпроект Louis Dreyfus в Одеському порту розблокований

17 липня 2017, 11:55 2848

Урядовий комітет схвалив проект фінансового плану Одеського порту, який дозволить реалізувати інвестиційний проект групи компаній Louis Dreyfus.

Про це повідомила перший заступник міністра фінансів Оксана Маркарова на своїй сторінці в Facebook.

«Гарна новина для інвестицій в Україну. Урядовий комітет схвалив фіналан Одеського порту, яким в тому числі надав дозвіл на продаж і потім знесення «блакитного будиночку» маленької розвалюхи в центрі ділянки, яка заважала розпочати інвестиційний проект Louis Dreyfus одного з найбільших інвесторів в агро- і портову інфраструктуру», —  зазначила Маркарова.

Вона також зазначила, що фінплан має затвердити Кабмін.


Для довідки: Основні операції компанії Louis Dreyfus Commodities BV зосереджені в Женеві, проте вона також веде діяльність ще більш ніж в 100 країнах світу. Зокрема, компанія володіє складськими приміщеннями в Північній і Південній Америці, Азії, на Близькому Сході та в Африці, в Європі та регіоні Чорного моря. Дочірня компанія холдингу «Луї Дрейфус Україна ЛТД» є одним з найбільших експортерів українського зерна серед іноземних компаній. Компанії належить 4 елеватори у Вінницькій і Черкаській областях.