Агротрейд відсіяла соняшник

09 травня 2024, 14:21 673

Група «Агротрейд» завершила посівну соняшнику, під який відвели понад 12,5 тис. га на Чернігівщині, Сумщині, Харківщині та Полтавщині.

Про це говориться у повідомленні компанії. 

«Посівну соняшнику цьогоріч ми почали у ранні строки, але вона затягнулася через опади. Польові роботи на деякий час навіть довелося взагалі зупинити, а потім ми змушені були залучити більше техніки, ніж планували, аби надолужити відставання. З цим завданням ми успішно впоралися, тому невдовзі перейдемо до догляду за посівами, щоб виростити гарний врожай», — розповідає директор агропромислового департаменту «Агротрейд» Олександр Овсяник.

Наразі на полях компанії також добігає завершення сівба кукурудзи та сої.


Для довідки: Група «Агротрейд» — вертикально інтегрований холдинг агропромислового циклу: виробництво, зберігання, переробка і торгівля сільськогосподарською продукцією. Холдинг обробляє 70,5 тис. га землі в Чернігівській, Сумській, Полтавській та Харківській областях. Профільні культури — соняшник, кукурудза, озима пшениця, соя, ріпак. Група володіє мережею елеваторів загальною ємністю одноразового зберігання 570 тис. т.