Пандемія стимулювала агрокомпанії до впровадження IT-технологій

07 січня 2021, 08:00 4257

Пандемія стала стимулом до втілення агрокомпаніями IT-технологій. Якщо у попередні роки віртуальні наради були виключенням, то тепер вони проходять систематично.

Про це в коментарі для AgroPortal.ua розповів СЕО агрокомпанії AgroGeneration Сергій Булавін.  

«Такий формат дозволяє зекономити час, швидко обговорювати усі нагальні питання», – говорить він.

Додає, що у постпандемійний період компанія повернеться до звичного ритму роботу. Втім, онлайн-наради можуть стати традицією.

Булавін розповів, що у 2021 році AgroGeneration продовжить комплекс заходів, направлених на попередження розповсюдження COVID19. Це – стовідсоткове забезпечення співробітників захисними масками, рукавичками, антисептиком. А також системну перевірку членів колективу на наявність вірусу за допомогою одноразових ПЦР тестів.

Оскільки час адаптивного карантину український уряд подовжив до 1 березня 2021 р., то до цього часу робота офісів триватиме у гібридному режимі. Зокрема, більшість співробітників працюватиме у дистанційному режимі. Для цього у всіх обладнано віртуальні робочі місця, встановлено програми для проведення онлайн-нарад, говорить СЕО агрокомпанії AgroGeneration.

Звісно, додає він, агрономічні роботи проходитимуть за затвердженим календарним планом.

Крім того, компанія продовжуватиме соціальну програму, направлена на забезпечення медикаментами і засобами захисту від вірусу районних лікарень в шести районах Харківської області.

Також він додав, що на 2021 р. AgroGeneration передбачила витрати на закупівлю санітайзерів, одноразових засобів захисту, ПЦР тестів тощо у своєму бюджеті.

«Всі ці витрати були виправдані умовами пандемії», – пояснив він.


Наталія Рекуненко, AgroPortal.ua