Група Тігіпка стала фінансовим партнером Укрпластик (оновлено)

13 травня 2020, 13:07 7092

Група «ТАС» стала фінансовим партнером АТ «Укрпластик» (Immer Group), підписавши угоду з підприємством про рефінансування його боргу та додаткової ліквідності.

Про це повідомляється на офіційному ресурсі групи.

«Група «ТАС» у своїй діяльності грунтується на принципах економічного патріотизму і вважає, що підтримка вітчизняного виробника є найважливішою умовою виходу з економічної кризи, пов'язаної з поширенням пандемії СОVID-19 і негативними економічними тенденціями на світових ринках», — підкреслив акціонер Групи «ТАС» Сергій Тігіпко.

За його словами, надавши «Укрпластику» можливість фінансової реструктуризації боргів і продовження господарської діяльності підприємства, «ТАС» дає шанс українському виробнику відновити своє виробництво і знову зайняти лідерські позиції в своєму сегменті на європейських ринках».

За офіційною інформацією «ТАС», «фінансова санація підприємства за підтримки Групи «ТАС» дозволить АТ «Укрпластик», яке раніше було одним із найбільшим у Східній Європі виробником гнучких пакувальних матеріалів для харчової, косметичної, фармацевтичної та інших галузей економіки, перейти від фінансової заборгованості перед банками до стадії відновлення операційної діяльності».


Для довідки: IMMER Group — компанія з 30-річною експертизою в сфері виробництва гнучкої упаковки. До складу Групи входять 3 компанії — київський завод IMMER Укрпластик, що безперервно працює з 1927 року, завод діджитального друку IMMER Digital у Вентспілсі та ризька студія дизайну IMMER Design Studio. IMMER Group експортує продукцію до 35 країн світу.

IMMER Укрпластик пропонує аграріям застосування біорозкладної плівки для мульчування.