Інструменти точного землеробства: Тайтен Машинері забезпечить базові знання

06 жовтня 2022, 14:21 2281

Фахівці компанії «Тайтен Машинері Україна» та CASE IH проведуть серію тренінгів «Інноваційні інструменти точного землеробства для сучасного українського аграрія».

Про це говориться у повідомленні організаторів.

Зазначається, що перший тренінг успішно пройшов 28 вересня для команди одного з ключових клієнтів компанії на території дилерського центру «Тайтен Машинері Україна» в Київській області. Після насиченої теоретичної програми учасники розглянули демонстраційний навчальний стенд Raven Hawkeye/AIM Command, системи GFX750 та Pro700, а також побачили в дії революційний дрон-обприскувач XAG V40. Навчання завершилось короткою перевіркою набутих знань та отриманням сертифікатів.

«Наші тренінги проходять у форматі теоретично-практичного інтенсиву з розглядом рішень від провідних брендів, досвіду їх практичного застосування в господарстві, тонкощів експлуатації та налаштування обладнання, — зазначає керівник відділу точного землеробства «Тайтен Машинері Україна» Максим Романовський. — За бажанням клієнта тренінг може відбуватися на базі навчального центру «Тайтен Машинері Україна» чи безпосередньо на локації господарства».

Спікерами виступають кваліфіковані фахівці компанії, а також спеціалісти провідних іноземних компаній-партнерів, таких як CNH Industrial та Raven, які мають практичний досвід застосування інструментів для точного землеробства та знають всі тонкощі налаштування, роботи та ефективності в умовах господарства з різним земельним банком.

«Окрім якісного встановлення та початкового налаштування нового обладнання,  кваліфіковані фахівці виконують перевірку систем навігації, оновлення програмного забезпечення, перепрограмування та ремонт NCV-cоленоїдів для досягнення високих показників точності краплі та дисперсії робочої рідини та інші послуги, пов’язані з доглядом та підтримкою в робочому стані обладнання для точного землеробства, яке використовує ваше господарство.

Окрім цього, ми готові до проведення навчання за поглибленою програмою для ваших фахівців, щоб вони могли самостійно виконувати будь-які операції з обладнанням, такі як налаштування, ремонт, перепрограмування, а також знали всі шляхи отримання максимальної ефективності від обладнання для точного землеробства», — додали в компанії.

Щоб записати команду фахівців на безкоштовний базовий тренінг, необхідно заповнити  анкету за посиланням.

Із запитаннями можна звернутись на електронну адресу [email protected] або за телефоном 0 800 50 80 80.