На терміналі НІБУЛОНу в Миколаєві розпочинається монтаж металоконструкцій

18 грудня 2017, 13:16 3050

Компанія «НІБУЛОН» переходить до чергового етапу будівництва елеваторного комплексу з перевалки зернових та олійних культур у складі перевантажувального термінала в Миколаєві.

Як говориться у повідомленні компанії, приямок під робочу вежу вже повністю готовий, залито фундаменти двох  ємностей, тож далі діло за фахівцями з монтажу металоконструкцій.

«Підрядні організації починають уже завозити металоконструкції на територію термінала», — говориться у повідомленні.

В компанії зазначили, що палебійних машин на будівництві поменшало, адже залишилося забити лише останні палі під ємності №18-19, однак зросла кількість кранів, яких зараз на території 6 одиниць.

«У розпалі також роботи з реконструкції вантажного причалу, які виконують спеціалісти київської компанії «Укрдобробуд». Після завершення цих робіт довжина причалу становитиме 222 м», — повідомили у «НІБУЛОНі».


Для довідки: після завершення будівництва, що заплановано на початок лютого 2018 р., загальна ємність зерносховищ, розташованих на території перевантажувального термінала ТОВ СП «НІБУЛОН», становитиме  173 тис. т.

Основні активи компанії «НІБУЛОН» розташовані в Україні. Компанія обробляє 82 тис. га землі, володіє та управляє другою за розміром мережею внутрішніх елеваторів і річкових терміналів та сучасним морським терміналом, розташованим у м. Миколаєві, в Чорноморському регіоні. «НІБУЛОН» експортує переважно кукурудзу, пшеницю та ячмінь у більш ніш 20 країн світу. Щорічний обсяг експорту «НІБУЛОНу» сягає 4,5 млн т.