МХП запустив сайт з пропозиціями для молодих фахівців

17 липня 2018, 10:59 4443

Інформація про програму агроіндустріального холдингу «МХП СТАРТ» для початку кар»єри молодих спеціалістів та студентів ВНЗ стала доступною на новому повнофункціональному сайті.

Як говориться у повідомленні компанії, «МХП СТАРТ» — програма кар'єрного розвитку агроіндустріального холдингу МХП, яка призначена для студентів 1-3, 4-6 курсів та випускників вищих навчальних закладів. Основна мета її створення — показати майбутнім фахівцям агросектору, що професії, які вони обрали за покликом серця,  — цікаві, перспективні та затребувані провідними агрокомпаніями України та світу.

«Тепер знайти всю необхідну інформацію про програму стало простіше — у загальному доступі з«явився повнофункціональний сайт «МХП СТАРТ», розроблений креативною командою Grape (motion-відео проекту). На ресурсі зібрані основні відомості про компанію, принципи її роботи та цінності холдингу, детально розписані умови участі в програмі «МХП СТАРТ», інтегрована зручна карта пошуку вакансій у різних куточках України. Кожен відвідувач сайту, котрий зацікавився умовами, які пропонує холдинг, і бажає пройти практику, стажування, відвідати лекції, майстер-класи від експертів МХП або замовити екскурсії на підприємства чи розпочати роботу в МХП, може оформити online-заявку і значно скоротити шлях до омріяної роботи. На цій платформі будуть анонсуватися нові програми для молодих спеціалістів без досвіду роботи, з«являтимуться гарячі вакансії на підприємствах холдингу та розміщуватимуться останні зміни програми», — говориться у повідомленні.

Як відзначають у компанії, сьогодні команда МХП об»єднує понад 28 тис. фахівців різних спеціальностей і категорій по всій Україні. Робота в провідному українському агроіндустріальному холдингу — це не лише європейські умови праці, стабільне майбутнє та висока заробітна плата, а й широкі можливості горизонтального та вертикального кар»єрного зростання. Першим кроком до цього є участь у програмі «МХП СТАРТ», яка дає поштовх до перспективного майбутнього і освоєння нових компетенцій на базі сучасних потужностей інноваційного агрохолдингу.

Унікальна система наставництва, можливість швидко адаптуватися та дізнатися всі нюанси обраної професії — саме те, що необхідно молодому спеціалісту на шляху до трансформації теоретичних знань у практичні навики, вважають у МХП.

«Сьогодні агросектор — це галузь, яка стрімко розвивається і знаходиться в авангарді освоєння передових технологій та інноваційних рішень. «МХП СТАРТ» — чудова нагода реалізувати свій потенціал та розпочати кар'єру в МХП. У 2017 році в компанії було 309 стажерів, з них працевлаштувалися 230 осіб. За даними за період з 1 січня 2018 року до сьогодні, у холдингу працевлаштовано більше 100 молодих фахівців. Тож, отримати перспективну роботу в команді лідера вітчизняного АПК — цілком реально», — додали у агрохолдингу.


Для довідки: щоб стати учасником програми «МХП СТАРТ» можна залишити заявку на сайті або звернутись до менеджера програми за тел.: +380504487925, e-mail: [email protected].