Голова Аграрного фонду розказав, з чого розпочне трансформацію компанії

18 грудня 2019, 13:20 1962

В.о. глави правління ПАТ «Аграрний фонд» Іван Баришев і керівник компанії «Бюро проектного менеджменту» Олексій Громико домовилися про спільну роботу з аналізу та оптимізації існуючих в компанії бізнес-процесів.

Про це йдеться у повідомленні підприємства.

За словами в.о. голови «Аграрного фонду» Івана Баришева, в рамках даного проекту планується пришвидшити протікання процесів, зменшити витрати, покращити взаємодію з клієнтами.

«Нам необхідна швидка і ефективна трансформація компанії, з урахуванням кращих світових практик. Перш за все ми маємо позбутися існуючого у фонді бюрократичного монстра — збирання по десятку підписів під кожним папірцем, в результаті чого знайти відповідального за будь-що абсолютно не можливо. Має бути чітке розподілення повноважень і персональна відповідальність працівників. Завдяки цим змінам у організації процесів «Аграрний фонд» має знову стати прибутковим», — додав він.

Також зазначається, що після зміни керівництва у компанії «Аграрний фонд» створюється команда антикризових менеджерів, які мають врятувати фонд і поновити його ефективність.

«Головні завдання, які стоять перед новою командою: повернути компанії прибутковість, наростити стабілізаційний запас зерна, який зможе забезпечити продовольчу безпеку країни та забезпечити стабільну підтримку малому і середньому аграрному бізнесу», — додали у компанії.


Для довідки: в листопаді 2019 р. Андрія Радченко звільнено з посади голови правління ПАТ «Аграрний Фонд». В.о. глави компанії призначено Івана Баришева.

ПАТ «Аграрний фонд» — один з провідних операторів агропромислової галузі України. Підприємство засноване в 2013 році, власником 100% акцій товариства є держава. Основний вид діяльності — закупівля зернових за форвардними контрактами, продаж мінеральних добрив.